Bedrijfsverzekeringen, hoe zit dat nu dan? En valt een reisverzekering daar ook onder?

Of u nu een eenmanszaak bent of niet,

bedrijfsverzekeringen blijven lastig

Of u nu een eenmanszaak bent, als zelfstandige, of een kleine tot middelgrote onderneming, u kunt een reeks offertes vergelijken met enkele van de toonaangevende verzekeringsmaatschappijen in het Verenigd Koninkrijk. U kunt dekking opnemen voor de aansprakelijkheidsverzekering, onroerend goedverzekering, wettelijke aansprakelijkheidsverzekering of beroepsaansprakelijkheidsverzekering van uw werkgever, afhankelijk van de aard van uw onderneming. Je kunt alle maar snel goed vergelijken.

Verzekeringen vergelijken, hoe kun je dat dan makkelijk regelen

Waar we veel vragen over krijgen, is de verhuurder-verzekering: als u een woning huurt, worden uw gebouw en de inhoud waarschijnlijk niet gedekt door de normale huisverzekering omdat u daar niet woont. Als de eigenaar een dekking heeft, wordt u beschermd als uw eigendom wordt beschadigd of als er brand is. Ik heb zelf mijn verzekeringen makkelijk online geregeld. je kunt alles hier vergelijken

Zou het niet eenvoudiger zijn om offertes te

vergelijken

En het zou niet eenvoudiger zijn om offertes van zakelijke verzekeringen te vergelijken. Beantwoord gewoon een paar eenvoudige vragen over uw bedrijf en wij zullen de meest geschikte verzekeringsteksten voor u samenstellen. Begin vandaag met vergelijken.

 

Als uw pand een buy-to-let-hypotheek heeft, kan uw bank of bouwmaatschappij u ook vragen om een ​​bouwverzekering te hebben. Het beleid zou de kosten van de wederopbouw van uw eigendom moeten dekken als er iets rampzalig zou gebeuren. Soms wordt deze dekking ‘let building insurance’ of ‘rental building insurance’ genoemd.

Bedenk of u meer dan alleen een verzekering voor uw huurwoning nodig hebt. Als u meubels en apparaten voor uw huurders meeneemt, kunt u ook de inhoud van de hoes kiezen. Huurders zullen misschien niet zo goed voor uw driedelige suite, eettafel of tapijten zorgen als u zou doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *