Wat voor verzekering wil je hebben?

Algemene aansprakelijkheidsverzekering

Elk bedrijf, ook als het thuis is, moet een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Het beleid biedt zowel verdediging als schade als u, uw werknemers of uw producten of diensten lichamelijk letsel of schade aan eigendommen veroorzaken of worden veroorzaakt door een derde partij.

Verzekering van eigendom

Als u eigenaar bent van uw gebouw of bedrijfseigendom hebt, inclusief kantoorapparatuur, computers, inventaris of gereedschappen, kunt u overwegen een polis te kopen die u beschermt als u brand, vandalisme, diefstal, rookschade, enz.

Denk aan bedrijfsschade en bedrijfsonderbreking

Hebt. kan ook een bedrijfsonderbreking / verlies van een verdienende verzekering overwegen als onderdeel van het beleid om uw inkomsten te beschermen als het bedrijf niet in staat is om te werken.

Bedrijfseigenaarsbeleid

Een bedrijfseigenaarsbeleid bevat alle vereiste dekking die een bedrijfseigenaar nodig heeft. BOP’s zullen vaak bedrijfsonderbrekingsverzekeringen, eigendomsverzekeringen, voertuigdekking, aansprakelijkheidsverzekeringen en misdaadverzekeringen omvatten.

Specifieke behoeften van bedrijf

Op basis van de specifieke behoeften van uw bedrijf, kunt u wijzigen wat is opgenomen in een BOP. Typisch, zal een bedrijfseigenaar geld besparen door een BOP te kiezen, omdat de bundel van diensten vaak minder kost dan de totale kosten van alle individuele dekkingen.

Commerciële autoverzekering

Commerciële autoverzekering beschermt de voertuigen van een bedrijf. U kunt voertuigen beschermen die werknemers, producten of apparatuur vervoeren. Met commerciële autoverzekeringen kunt u uw werkauto’s, SUV’s, bestelwagens en vrachtwagens verzekeren tegen schade en botsingen.

Geen bedrijfsauto?

Als u geen bedrijfsauto’s hebt, maar werknemers hun eigen auto in het bedrijf rijden, moet u autoverzekering hebben om het bedrijf te beschermen als de werknemer geen verzekering heeft of onvoldoende dekking heeft. Het niet-eigendom kan vaak worden toegevoegd aan het BOP-beleid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *