De VR wereld komt er steeds weer anders uit te zien

De virtual Reality wereld veranderd ook steeds weer, lees snel door

Dit weekend breken voetbalfans de hete vleugels uit en sluiten zich aan bij vrienden en familie in de Verenigde Staten om Super Bowl LI te kijken. Bij elke upgrade en verbetering van thuistelevisiesystemen voelen fans zich steeds dichter bij de actie van het spel en horen en zien ze de spelers in hogere en hogere definitieniveaus. Zo kun je een VR Bril kopen om er achter te komen of  deze ervaring bij jou past tijdens sportevenementen.

De volgende ervaring staat alweer voor de deur

Maar de volgende fase in de voetbal kijkervaring biedt een radicale verandering in de manier waarop fans sportevenementen ervaren. Virtuele realiteit waagt zich verder en verder in de huizen van consumenten – de Huffington-post VR genaamd de ‘Coolest Tech Gift voor Kerstmis 2016.’ Vorig jaar zagen veel VR-primeurs voor sport: de eerste Olympische Spelen met VR-ervaringen, de eerste VR-uitzending van de Daytona 500 en de eerste NBA-game die wordt uitgezonden in VR. De game van zondag wordt de eerste Super Bowl die in de virtuele realiteit wordt getoond, na de eerste VR-uitzending van Animal Planet’s Puppy Bowl (Go Team Ruff!).

Sporten zal nooit meer hetzelfde zijn zonder VR

Met beperkte persoonlijke tickets verspreidde de fans zich over het land en groeiend publiek in de uitzending, professionele sport en omroeporganisaties zijn op zoek naar nieuwe manieren om door te gaan met het aantrekken en behouden van virtuele fans. VR is momenteel de snelst groeiende vorm van videoverkeer, maar Ericsson ConsumerLab heeft geconstateerd dat deze technologieën mobieler moeten worden. Zoals een van de eerste VR-auteurs zei: “Ik heb draden uit mijn hoofd.”

Op beurzen wordt er ook steeds meer met VR gedaan door Ericsson

Op de Consumer Electronics Show vorige maand hebben Ericsson en Intel samengewerkt om de volgende fase in VR-streamingervaringen te demonstreren. In de stand van Intel waren voormalige NBA-spelers te zien die basketballen onderdompelen terwijl VOKE 360 ° -camera’s de live-actie vastlegden. Ericsson stuurde de VR-livestream over pre-standaard 5G om een ​​mobiele VR-omgeving te demonstreren. Bezoekers van Ericsson’s stand konden een 180-graden livestream van de basketbalactie zien die plaatsvond in de cabine van Intel op 40 meter afstand.

Kom je ook uit Nederland, kijk dan vooral ff op www.virtual-reality-bril-kopen.nl om alle prijzen te vergelijken! Ik heb daar laatst nog een VR Bril aangeschaft.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *