Ga je voor de Nintendo of voor een andere console?

Het maximale uit je console halen is nogal eens een opgave

Je hebt dus een gloednieuwe PS4 en nu het allemaal is ingesteld, denken we dat je wat tips en trucs wilt om er het maximale uit te halen. Nou, je bent hier aan het juiste adres! Gefeliciteerd met je uitstekende nieuwe console, laten we ervoor zorgen dat je er het maximale uit haalt. Gebruik je Playstation dan ook met veel plezier en haal er uit wat er in zit.

Er zijn veel verschillende soorten Playstation consoles

Er zijn een paar verschillen in beeld en vermogen tussen de standaard PS4, PS4 Slim en de 4K-output PS4 Pro, maar al onze tips en trucs moeten hier allemaal op dezelfde manier van toepassing zijn.

De PS4 blijft een geweldig stukje hardware

Ongeacht welke versie van de PS4 je hebt, je hebt een fantastisch stukje gaming-hardware, wat je eerlijk gezegd zou verwachten. Maar je hebt nu ook een zeer capabel apparaat voor mediastreaming waarmee je gameplay zelfs naar je pc of Mac kunt streamen.

Het is eenvoudig genoeg om je console aan te sluiten en meteen te spelen. Er zijn echter een aanzienlijk aantal bruikbare ervaringsbevorderende functies die de moeite waard zijn om in te duiken en we zouden nalatig zijn als we ze niet opzij zouden zetten.

Je hebt er wat aan op meerdere fronten

Op de volgende pagina’s zullen we je alles geven wat je nodig hebt om het meeste uit je stellaire console te halen. Of het nu gaat om het delen en tweeten van je videohoogtepunten of het ontdekken van de PlayStation-app, we hebben 30 must-know-tips verzameld om alles uit je PS4 te halen.

Er is al concurrentie bijgekomen

De Nintendo Switch is een prima voorbeeld van een concurrent van de PS4 en deze heeft dan ook grote successen behaald toen het er op aankwam. De Nintendo switch is in Nederland zo snel uitverkocht geraakt dat Sony ook wel een beetje zenuwachtig werd. Zelfs na 3 maanden was er nog steeds geen een switch beschikbaar in Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *