Wat moet je met de nieuwe Galaxy S9?

Het is weer die tijd van het jaar – de grote releases van smartphones zijn begonnen! En de eerste van de groten die we hadden was een fantastische Samsung Galaxy S9. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung werd op 25 februari geïntroduceerd in WMC in Barcelona en we verwachten de eerste apparaten op straat te zien op 16 maart. Een mobiel abonnement vinden moet met de S9 een makkie zijn.

Dus laten we eens kijken wat de nieuwe en opwindende dingen zijn die we kunnen vinden op de nieuwe Samsung Galaxy S9 en waarom zou je besluiten om deze smartphone voor jezelf te kopen? Hier zijn 5 redenen waarom je dat zou moeten doen!

1. VERBETERDE INNOVATIEVE CAMERA

Een van de belangrijkste verbeteringen die de nieuwe Samsung Galaxy S9 met zich meebrengt, is de innovatieve camera. Voor de eerste keer hebben we de kans om een ​​variabele spiegel te zien op een smartphone. Deze camera gebruikt een dubbel diafragma van F1.5 en F2.4 en werkt als een menselijk oog – het is meer open als er minder licht is. Het is een echt technisch meesterwerk om zo’n geavanceerde technologie in een kleine smartphone-sensor te plaatsen, maar het team van Samsung heeft het gehaald.

Naast het instelbare diafragmamechanisme is de camera uitgerust met alle benodigde sensoren, zoals HDR, beeldstabilisatie, gezichts-ID, OIS, LED-flitser en vele andere. Er is ook een andere uitstekende functie die je buiten adem zal laten – het is 960 FPS SUPER LANGZAME MET AUTOMATISCHE BEWEGINGSDETECTIE.

2. NIEUWE ERGONOMISCHE PLAATS VOOR VINGERAFDRUKSENSOR

Een van de grootste nadelen van de Samsung Galaxy S7 was een vreselijke plaatsing van de vingerafdruksensor. Het bevond zich naast de camera. Dus toen je je telefoon wilde ontgrendelen, heb je waarschijnlijk je vinger op een aantal camera’s gelegd.

Gelukkig heeft Samsung dat opgelost met het nieuwe apparaat. NIEUWE PLAATSING VAN DE VINGERAFDRUKSENSOR IS ERG ERGONOMISCH en biedt gebruikers meer gemak. Deze bevindt zich deze keer onder de camera, zodat je hem vrij snel kunt bereiken. Het lijkt misschien een kleine verbetering, maar als je eenmaal je telefoon uitgebreid gebruikt en je geïrriteerd raakt met zo’n overlast op een dagelijkse basis, is het essentieel om het opgelost te krijgen.

3. STERKERE CHIPSET

Samsung Galaxy S9 wordt geleverd met Qualcomm Snapdragon 845 of met Exynos 9810. Beide chipsets zijn behoorlijk geavanceerd en geavanceerd. Maar wat betekent het echt voor u als gebruiker?

U kunt bijvoorbeeld alle camerafuncties zonder enige glitches gebruiken en alle voordelen van super slow-mo en HDR gebruiken. Het biedt ook uitstekende opties voor beeldbewerking en de meeste van de apps die u gebruikt zullen uw nieuwe apparaat naadloos laten werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *