Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de boekhoud industrie

In de afgelopen jaren is technologie een vitaal onderdeel geworden van de boekhoud- en boekhoudingsindustrie. De dagen van consistente on-site consulting hebben veranderd in korte off-site bijeenkomsten, met een overvloed aan extra software die nu dienst doet als begeleiding voor de zichtbaarheid en verantwoordingsplicht van zakelijke taken. De technologische vooruitgang van vandaag overtrof de gedachte aan verouderde financiële gegevens, gebrek aan real-time gegevens, afstandsbedieningssessies en zelfs standaard desktop-gebaseerde software. Deze innovatie heeft plaatsgevonden in die mate dat het onze kantoren hier heeft achtergelaten op Bookkeeper360, desolaat van zelfs maar één archiefkast.

Tegenwoordig kun je ook gebruik maken van cloud boekhouding

De mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste cloud-gebaseerde technologie via platforms – zoals de boekhoudsoftware van Xero – heeft onze firma en zelfs de hele boekhoudprogramma– en boekhoudingsindustrie volledig veranderd. Het heeft bijvoorbeeld de manier veranderd waarop business-to-business on-site consultaties werken, aangezien frequente bezoeken vaak werden geïmpliceerd als een manier van verbinding tussen klant en boekhouder. Maar omdat Xero is een boekhoudkundige oplossingen software, het zorgt voor bank feeds om geïntegreerd in rea l time worden zodanig dat beide boekhouder en cliënt nota’s kan bekijken, bewerken en toe te voegen aan de verklaringen wat ze willen. Met Xero kunnen boekhouders ook rechtstreeks transacties van de bank- en creditcardrekeningen van een klant downloaden om de nauwkeurigste verklaringen en facturen samen te stellen. Lees hier meer over op https://boekhoudpakket-vergelijken.nl

Van traditionele loonlijst naar full-service payroll

Naast het grootboek zijn de traditionele loonlijstpraktijken ook geëvolueerd naar full-service payroll-opties via online diensten zoals Gusto, meestal bekend als ZenPayroll. Dit platform maakt geautomatiseerde loonruns en medewerkers onboarding mogelijk met gegevenssynchronisatie rechtstreeks naar de Xero-cloud in live tijd. Deze geautomatiseerde functie bespaart de eigenaar van een klein bedrijf meteen van het gedoe met factureringscomplexen en andere nalevingskwesties. Gusto heeft de payroll-software nog gebruiksvriendelijker gemaakt omdat het gebruikers de mogelijkheid biedt om persoonlijke notities toe te voegen aan de paystub.

Je kunt tegenwoordig ook gemakkelijk datums en herinneringen vastleggen

De software biedt ook kalenderherinneringen aan belangrijke datums, evenementen, verjaardagen en jubilea om bedrijfseigenaars verbonden te houden met hun werknemers en externe contractanten. Dit type engagement dwingt nauwe relaties tussen werkgevers en werknemers af op een veel andere manier die mogelijk niet mogelijk was als deze vorm van virtuele technologie niet bestond.

Payrol afdelingen werken nauw samen met de boekhouding

Een andere ontwikkeling is dat payroll afdelingen zijn niet alleen actief binnen hun sector: het volledige beheer van de werknemers en onderaannemers beide bijdragen tot de meest nauwkeurige pay-per-pay insurance quotes en facturen. Ik heb gezien dat veel bedrijven zich tot deze nieuwe platforms wenden om hun succes en implementatie nieuwe manieren van boekhouden en boekhouden te garanderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *